مرکز آموزش هوانوردی پارسیس در سال 1389 با هدف آموزش ‌و پرورش نیروی انسانی متخصص به همت احمد رحمانی (رئیس هیئت‌مدیره) و مرحوم خلبان مجید یوسفی مهر (مدیرعامل) تأسیس گردید و به جهت آموزش دوره‌های زمینی و پروازی خلبانی شخصی (PPL)، تجاری (CPL)، پرواز با دستگاه (IR) و آموزش معلم خلبانی (AFI) و با اخذ موافقت اصولی از سازمان هواپیمایی کشوری و با اهداف کمک به خصوصی‌سازی حوزه آموزش هوانوردی و آماده کردن کادر پروازی مجرب برای شرکت‌های هواپیمایی و اشتغال‌زایی در این بخش شروع به فعالیت نمود.

گالری

اطلاعات تماس

021-47289

تهران -اتوبان شهید همت -اتوبان ستاری جنوب -بلوار لاله -خیابان مجاهد کبیر شمالی نبش لاله نهم پلاک 14 طبقه سوم
Unit 3,No 14 ,north mojahed Kabir Blv ,laleh st , south Exp, Hemat Exp .Tehran.IRAN

Info@parsisaviation.com

Flydubai قصد دارد ناوگان خود را با 150 فروند هواپیما افزایش دهد تا بتواند تقاضای رو به افزایش را برآورده کند

Flydubai قرار است ناوگان هواپیماهای خود را با افزودن 150 هواپیمای جدید در پاسخ به افزایش پیش بینی شده تقاضای سفرهای هوایی تقویت کند. علیرغم اینکه صنعت هوانوردی با چالش‌های بی‌سابقه‌ای روبه‌رو است، شرکت هواپیمایی مستقر در دبی در تسهیل تجارت و گردشگری پایداری کرده است.

غیث الغیث، مدیرعامل flydubai که در کنفرانس جهانی هوانوردی اعلام شد، رشد این شرکت از سال 2021، از جمله خرید 22 هواپیمای جدید، گسترش به بیش از 45 مقصد و رشد 25 درصدی نیروی کار را برجسته کرد. این مسیر رشد با تحویل 150 هواپیمای جدید تا سال 2029 ادامه خواهد یافت.

الغیث بر نقش این شرکت هواپیمایی در حفظ جریان تجارت و گردشگری بی وقفه در دوران چالش برانگیز تاریخ هوانوردی تاکید کرد.

عبدالله بن طوق المری، وزیر اقتصاد امارات متحده عربی و رئیس اداره کل هوانوردی غیرنظامی (GCAA)، از سرمایه گذاری های دولت امارات در زمینه هوافضا، توسعه فرودگاه ها و زیرساخت ها قدردانی کرد و بر موقعیت این کشور به عنوان هواپیمایی، گردشگری و مسافرت جهانی تاکید کرد.

هاب وی تاکید کرد که بخش هوانوردی سنگ بنای اقتصاد امارات متحده عربی است و فعالیت های تجاری را در بخش های مختلف هدایت می کند.

این رویداد بر نقش محوری خطوط هوایی در تقویت اتصال و تحریک توسعه اقتصادی، به ویژه در بحبوحه بهبود سریع صنعت هوانوردی جهانی، که با افزایش تقاضای سفرهای هوایی و کاهش محدودیت‌های سفر مرتبط با کووید، دامن می‌زند، تاکید کرد.

طبق گزارش انجمن بین‌المللی حمل‌ونقل هوایی (IATA)، انتظار می‌رود که ترافیک مسافری در سال ۲۰۲۲ به ۸۰ درصد سطوح قبل از همه‌گیری برسد.

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *