مرکز آموزش هوانوردی پارسیس در سال 1389 با هدف آموزش ‌و پرورش نیروی انسانی متخصص به همت احمد رحمانی (رئیس هیئت‌مدیره) و مرحوم خلبان مجید یوسفی مهر (مدیرعامل) تأسیس گردید و به جهت آموزش دوره‌های زمینی و پروازی خلبانی شخصی (PPL)، تجاری (CPL)، پرواز با دستگاه (IR) و آموزش معلم خلبانی (AFI) و با اخذ موافقت اصولی از سازمان هواپیمایی کشوری و با اهداف کمک به خصوصی‌سازی حوزه آموزش هوانوردی و آماده کردن کادر پروازی مجرب برای شرکت‌های هواپیمایی و اشتغال‌زایی در این بخش شروع به فعالیت نمود.

گالری

اطلاعات تماس

021-47289

تهران -اتوبان شهید همت -اتوبان ستاری جنوب -بلوار لاله -خیابان مجاهد کبیر شمالی نبش لاله نهم پلاک 14 طبقه سوم
Unit 3,No 14 ,north mojahed Kabir Blv ,laleh st , south Exp, Hemat Exp .Tehran.IRAN

Info@parsisaviation.com

چگونه می‌توانید به طور موثر عملکرد خود را به عنوان مدیر ایمنی هوانوردی دنبال کنید

چگونه می‌توانید به طور موثر عملکرد خود را به عنوان مدیر ایمنی هوانوردی دنبال کنید

مدیر ایمنی هوانوردی کیست و چگونه میتوان به طور موثر عملکرد خود را به عنوان مدیر ایمنی هوانوردی دنبال کنید؟

مدیر ایمنی هوانوردی

تعیین اهداف

تعیین اهداف واضح و قابل اندازه‌گیری اولین گام در پیگیری عملکرد است. به عنوان مدیر ایمنی هوانوردی، ممکن است هدف شما کاهش نرخ حوادث، بهبود نتایج آموزش‌های ایمنی یا افزایش گزارش‌دهی نگرانی‌های ایمنی باشد.

اطمینان حاصل کنید که این اهداف مشخص، قابل اندازه‌گیری، دست‌یافتنی، مرتبط و زمان‌بندی شده (SMART) هستند. با تعیین چنین اهدافی، یک معیار قطعی برای اندازه‌گیری پیشرفت خود دارید که باعث می‌شود تشخیص نقاط نیازمند بهبود آسان‌تر شود.

جمع‌آوری داده‌ها

جمع‌آوری داده‌ها یک اصل بنیادی برای درک عملکرد شما است. این شامل گزارش‌های حوادث، ممیزی‌های ایمنی، سوابق آموزش و بازخوردهای خدمه و مسافران است.

اطمینان حاصل کنید که داده‌ها دقیق و به صورت منظم جمع‌آوری می‌شوند تا پایه‌ای قابل اعتماد برای تجزیه و تحلیل فراهم کنند. این اطلاعات به شما کمک می‌کند الگوها را شناسایی کنید ، مناطق پرخطر را پیدا کرده و پیشرفت به سمت اهداف ایمنی خود را پیگیری کنید.

تجزیه و تحلیل نتایج

پس از جمع‌آوری داده‌ها، آن‌ها را برای ارزیابی عملکرد خود تجزیه و تحلیل کنید. به دنبال روندهایی در داده‌ها باشید که نقاط قوت و ضعف در مدیریت ایمنی شما را نشان می‌دهند. به عنوان مثال، افزایش گزارش‌های حوادث می‌تواند نشان‌دهنده کاهش ایمنی یا بهبود فرهنگ گزارش‌دهی باشد. درک زمینه داده‌ها برای نتیجه‌گیری دقیق درباره عملکرد شما حیاتی است.

اجرای تغییرات

بر اساس تجزیه و تحلیل خود، تغییراتی را برای بهبود نتایج ایمنی اجرا کنید. این می‌تواند شامل بازبینی رویه‌ها، ارتقاء برنامه‌های آموزشی یا سرمایه‌گذاری در تجهیزات جدید ایمنی باشد. مهم است که این تغییرات را به طور موثر به همه ذینفعان ارتباط دهید و اطمینان حاصل کنید که آن‌ها در عملیات روزانه ادغام شده‌اند. نظارت بر اثربخشی این تغییرات برای بهبود مستمر عملکرد کلیدی خواهد بود.

نظارت بر روندها

نظارت بر روندها در طول زمان برای پیگیری عملکرد بلندمدت ضروری است. این به معنای نگاه کردن نه تنها به اثرات فوری اقدامات شما بلکه به درک تاثیر آن‌ها بر روندهای ایمنی بلندمدت است. با انجام این کار، می‌توانید پایداری بهبودهای خود را ارزیابی کرده و برای حفظ پیشرفت، تنظیمات لازم را انجام دهید.

مشارکت تیم

در نهایت، تعامل با تیم خود برای پیگیری عملکرد موثر بسیار مهم است. ارتباط باز و بازخورد از همه اعضای کارکنان درگیر در عملیات هوانوردی را تشویق کنید.

دیدگاه‌های آن‌ها می‌تواند زمینه ارزشمندی برای داده‌هایی که جمع‌آوری می‌کنید فراهم کند و به شناسایی مناطقی کمک کند که از دیدگاه مدیریتی ممکن است قابل مشاهده نباشند. رویکردی تعاملی اطمینان می‌دهد که کل تیم در فرهنگ ایمنی و بهبود مداوم آن سرمایه‌گذاری کرده است.

منبع

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *